Ölsafari

Just nu:

Vi planerar att köra igång efter ett långt uppehåll våren 2022. Men allt beror på de rådande restriktionerna. Under januari kommer vi bryggerier träffas och bestämma ev. tider och upplägg. Vänligen återkom senare för mer information.

En totalupplevelse med öl i öländsk miljö.

Ölsafari innebär tre besök på lokala hantverksbryggerier med ölprovning, lunchpaket och transport i Landrover genom det öländska landskapet.

I biljetten ingår:

Besök på alla tre bryggerierna, inkl stopp på Lammbutiken i Äpplerum: Utgår från Kackelbryggeriet kl 11. Visning av bryggeriet och ölprovning. Färd till Fireside brewery där vi provar deras öl och tar en tur i bryggeriet. Därefter tar vi småvägarna till Skedemosse Gårdsbryggeri där vi provar deras öl och får en visning av bryggeriet. Påvägen hem stannar vi till på lammbutiken i Äpplerum där Marie berättar lite om gården och om hennes lamm. Avslutning på Kackelstugan här intas en senare lunch.

Tid ca 4,5 h

Pris 1180 kr.

För gruppbokningar på andra tider mejla kontakt@olsafari.com.

Vi har begränsat antal platser. Om det inte blir tillräckligt antal per resa förbehåller vi oss rätten att ställa in. I så fall sker full återbetalning. Transporten mellan bryggerierna sker på egen risk.