Ölsafari

På grund av Covid-19 har vi tagit beslutet att tyvärr ställa in vårens och sommarens ölsafari. Vi är otroligt ledsna över detta! Vi hoppas självklart på att vi kan anordna ölsafari längre fram i sommar och i höst. Detta beror på situationen i samhället och Folkhälsomyndighetens råd.

Ni som har biljetter till rundorna i maj och juni ska ha mottagit ett mejl med information samt ett alternativ till ölsafarin. Vi erbjuder en privat visning i bryggeriet av självaste bryggmästaren, detta tillsammans med en ölprovning med flera sorters öl, även denna privat.

Därefter ingår en ljuvlig 3-rätters som ni själva får välja utifrån vår härliga meny som är ny för i år! Självklart ingår dryck och kaffe efter maten.

En totalupplevelse med öl i öländsk miljö.

Här kommer information om vårens ölsafari, som Kackelbryggeriet anordnar i samarbete med Fireside brewery och Skedemosse gårdsbryggeri.

Ölsafari innebär tre besök på lokala hantverksbryggerier med ölprovning, lunchpaket och transport i Landrover genom det öländska landskapet.

Den korta rundan utgår tyvärr i vår. För er som har presentkort på korta rundan kan ni nyttja dessa på den långa rundan mot mellanskillnaden. Annars går det bra att vänta till sommaren. Då fler tider kommer. Vi förlänger giltighetstiden. Bara att höra av er till oss.

I biljetten ingår:

Besök på alla tre bryggerierna, inkl stopp på Lammbutiken i Äpplerum: Utgår från Kackelbryggeriet kl 11. Visning av bryggeriet och öprovning. Färd till Fireside brewery där vi provar deras öl och tar en tur i bryggeriet. Därefter tar vi småvägarna till Skedemosse Gårdsbryggeri där vi provar deras öl och får en visning av bryggeriet. Påvägen hem stannar vi till på lammbutiken i Äpplerum där Marie berättar lite om gården och om hennes lamm. Avslutning på Kackelstugan här intas en senare lunch.

Tid ca 4,5 h

Pris 980 kr.

För gruppbokningar på andra tider mejla kontakt@olsafari.com.

Presentkort för ölsafari går att köpa HÄR!

Vi har begränsat antal platser. Om det inte blir tillräckligt antal per resa förbehåller vi oss rätten att ställa in. I så fall sker full återbetalning. Transporten mellan bryggerierna sker på egen risk.