Här nedan har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte svar på din fråga, kontakta oss så hjälper vi dig.

Avbokning så tidigt som möjligt, men senast en vecka innan ankomstdag.

Incheckning från kl 15.00

Utcheckning senast kl 11.00

Här på Kackelstugan finns totalt 4 ställplatser utan elektricitet som vi erbjuder husbilar när vi inte har konsert ute på stora scenen. Här kan du stanna över natten, finns inte tillgång till servicehus. Ställplatsen fungerar endast som parkering och det är ej tillåtet att grilla eller placera ut möbler vid din ställplats. Kackelstugan har tyvärr ingen möjlighet att ta hand om gråvatten eller avfall.

Endast förbokning. Vänligen kontakta anezka@kackelstugan.com

Resväg & tillgänglighet

Enklast med bil. Efter Ölandsbron norrut på väg 136. Efter Ekerum första avtagsväg österut. Det är skyltat.
Se karta här >
Vi har p-plats för boende, restauranggäster och konsertbesökare. Mycket begränsat antal husbilar. Måste anmälas i förväg med registreringsnummer till logi@kackelstugan.com
Vi har fem laddningsstolpar. Boka plats: info@kackelstugan.com
Inga problem vid dagsbesök hos oss. Vid ev övernattning har vi tillgänglighet i gäststugan.

Det går bra att övernatta hos oss. Hundvänligt i alla rum utom i gäststugan och Leghorn. Vid konserter inomhus tillåter vi inga hundar. Vid konserter utomhus vädjar vi till hundägare att inte ta med hund p g a ljudnivån. På restaurangen i trädgården är hundar välkomna.

Hos oss betalar ni med kort eller Swish.

Vi har wifi för våra gäster. Lösenord finns på rummen.
Våra biljetter säljs i första hand online via vår hemsida. Vi använder oss Nortic som biljettleverantörer men andra biljettsystem kan förekomma. Utgå alltid från vår hemsida för att handla av officiella och korrekta återförsäljare. När du klickar på “Boka biljett” här på vår hemsida hamnar du rätt!
Nej, du kan köpa till en kompis i ditt eget namn och det påverkar inte biljettens giltighet.
Oftast börjar konserterna kl 20.00. Ibland har vi matiné, så kolla biljetten.

Ja.
Vid inställt evenemang återköps samtliga biljetter. En konsert räknas som inställd när huvudakten ställer in och övriga evenemang räknas som inställda när de ställs in i sin helhet. Biljetter återbetalas inte om supportakter faller bort.
Observera att serviceavgiften återbetalas ej. Kontakta biljettleverantören för mer information.

Mat & Dryck

Se menyn på hemsidan här >
Det går bra för alla att äta hos oss. Tala om för serveringspersonalen vilka preferenser du har innan du beställer mat, så att det inte blir missförstånd.
Vi försöker i största möjliga mån jobba med råvaror från ön.