Mat & Dryck

Kackelstugans meny består främst av kycklingrätter gjorda på recept från hela världen, men med lokala råvaror. Kackel special, Sörby Jerk och Gunnars lammgryta är några klassiker som funnits på menyn i flera somrar och så även i år.

Vi tar inga bordsbokningar på under 10 personer eftersom väder och vind avgör hur många vi kan servera. Är ni ett större sällskap så mejla innan så vi kan göra ert besök så bra som möjligt. Välkommen in för att smaka på vår mat, drick en öl från vårt bryggeri eller bara kackla lite.

Menyn för 2017 

Vin

Kackelstugan har egenimport av vin från Sydafrika. Vi har kontakt med fler olika små vinproducenter i Western Cape och åker själva dit och handplockar viner som vi gillar och som inte finns att köpa på Systembolaget.

VINLISTA 

Öl

Här på gården brygger vi vårt eget öl. I sommar har vi både lager och ale i tapp och på flaska samt gästspel av lite säsongsbetonade smaker såsom ÖPA och Sörby Common, en steam beer. Fråga oss vad som finns i tappen när du besöker oss. Vi lovar att inte göra dig besviken!

ÖLLISTA