Ölsafari

En totalupplevelse med öl i öländsk miljö.

Här kommer  information om vårens ölsafari, som Kackelbryggeriet anordnar i samarbete med Fireside brewery och Skedemosse gårdsbryggeri.

Ölsafari innebär antingen två eller tre besök på lokala hantverksbryggerier med ölprovning, lunchpaket och transport i Landrover genom det öländska landskapet.

Nytt för i år är att man kommer kunna köpa presentkort och ge bort som gåva! Gå in på länken nedan för att köpa.

Presentkort Ölsafari

Vill ni ha ett specialdesignat presentkort vänligen skicka ett mail till kontakt@olsafari.com efter att ni köpt presentkortet online så skickar vi ett mot portokostnad. Presentkortet gäller endast Ölsafari 2019.

Datum för vårens ölsafari är nu spikade enligt nedan. Vi återkommer med fler datum beroende på efterfrågan. Under våren kommer vi bara köra den långa rundan. Sommarens datum återkommer vi med.

Alt 1 korta rundan drygt 2 tim: Utgår från Kackelstugan kl 12. Stopp på Kackelbryggeriet med visning av bryggeriet och ölprovning. Vidare till Fire Side Brewery för ölprovning och lättare lunch. Pris 599 kr. Endast sommar och höst.

Alt 2 långa rundan ca 4 tim: Besök på alla tre bryggerierna, inkl stopp på Lammbutiken i Äpplerum: Utgår från Kackelstugan kl 11. Färd till Fireside Inn. Ölprovning och info om barbequegrillning. Därefter tar vi småvägarna till Skedemosse Gårdsbryggeri där vi provar deras öl och får en visning av bryggeriet. Avslutning på Kackelbryggeriet, ölprovning och visning av bryggeriet och servering av en senare lunch.  Småstopp på vägen. Pris 899 kr.

För gruppbokningar på andra tider mejla kontakt@olsafari.com.

Boka Här

27 April

25 Maj Fullbokad

1 Juni Fullbokad

8 Juni 

15 Juni

3 Juli Korta rundan

10 Juli Korta rundan

13 Juli 

17 Juli Korta rundan

20 Juli

24 Juli Korta rundan

27 Juli 

3 Augusti 

Vi har begränsat antal platser. Om det inte blir tillräckligt antal per resa förbehåller vi oss rätten att ställa in. I så fall sker full återbetalning. Kackelstugan AB tar inga risker under transporten mellan bryggerierna.