Ölsafari

En totalupplevelse med öl i öländsk miljö.

Här kommer information om höstens ölsafari, som Kackelbryggeriet anordnar i samarbete med Fireside brewery och Skedemosse gårdsbryggeri.

Ölsafari innebär antingen två eller tre besök på lokala hantverksbryggerier med ölprovning, lunchpaket och transport i Landrover genom det öländska landskapet.

Datum för hösten ölsafari är nu spikade enligt nedan. Vi återkommer med fler datum beroende på efterfrågan.

Den korta rundan utgår tyvärr i höst. För er som har presentkort på korta rundan kan ni nyttja dessa på den långa rundan mot mellanskillnaden. Annars går det bra att vänta till våren. Då fler tider kommer. Vi förlänger gilltighetstiden. Bara att höra av er till oss.

I biljetten ingår:

Besök på alla tre bryggerierna, inkl stopp på Lammbutiken i Äpplerum: Utgår från Kackelstugan kl 12. Färd till Fireside Inn. Ölprovning och info om barbequegrillning. Därefter tar vi småvägarna till Skedemosse Gårdsbryggeri där vi provar deras öl och får en visning av bryggeriet. Påvägen hem stannar vi till på lammbutiken i Äpplerum där Marie berättar lite om gården och om hennes lamm. Avslutning på Kackelbryggeriet, ölprovning och visning av bryggeriet. Här intas även en senare lunch.

Tid ca 4,5 h

Pris 980 kr.

För gruppbokningar på andra tider mejla kontakt@olsafari.com.

Presentkort för ölsafari går att köpa HÄR!

Tider för Ölsafari 2020 kommer publiceras här inom snar framtid.

Vi har begränsat antal platser. Om det inte blir tillräckligt antal per resa förbehåller vi oss rätten att ställa in. I så fall sker full återbetalning. Kackelstugan AB tar inga risker under transporten mellan bryggerierna.
(plats på lunchen kan variera. Inte säkert att den intas på Kackelstugan.)