Ölsafari

En totalupplevelse med öl i öländsk miljö.

Här kommer en första information om sommarens ölsafari, som vi anordnar i samarbete med Fireside brewery och Skedemosse gårdsbryggeri.

Ölsafarin innebär antingen två eller tre besök på lokala hantverksbryggerier med ölprovning, lunchpaket och transport i Landrover genom det öländska landskapet.

De första datumen är nu spikade. Vi återkommer med fler datum beroende på efterfrågan.

Alt 1 korta rundan drygt 2 tim: Utgår från Ekerum kl 11. Stop på Kackelbryggeriet med visning av bryggeriet och ölprovning. Vidare till Fireside Inn för ölprovning och lättare lunch. Därefter åter till Ekerum. Pris 599 kr.

Datum: 29 juni och 10 aug

Alt 2 långa rundan ca 4 tim: Besök på alla tre bryggerierna, inkl stop på lammbutiken i Äpplerum: Utgår från Kackelstugan kl 11. Färd till Fireside Inn. Ölprovning och info om barbequegrillning med smakprov. Därefter tar vi småvägarna till Skedemosse Gårdsbryggeri där vi provar deras folköl och får en visning av bryggeriet. Avslutning på Kackelbryggeriet, ölprovning och visning av bryggeriet och där en senare lunch också serveras.  Småstop på vägen. Pris 899 kr.

Datum: 16 juni, 26 juni, 25 juli

Ni kan boka från kl 21 den 31 maj. På denna sida.

För gruppbokningar på andra tider mejla kontakt@olsafari.com.

Boka Här

16 Juni Långa rundan

26 Juni  Långa rundan

29 Juni Korta rundan

25 Juli Långa rundan

10 Aug Korta rundan

 

Vi har begränsat antal platser. Om det inte blir tillräckligt antal per resa förbehåller vi oss rätten att ställa in. I så fall sker full återbetalning. Kackelstugan AB tar inga risker under transporten mellan bryggerierna.