Ölsafari

En totalupplevelse med öl i öländsk miljö.

Här kommer information om vårens ölsafari, som Kackelbryggeriet anordnar i samarbete med Fireside brewery och Skedemosse gårdsbryggeri.

Ölsafari innebär antingen två eller tre besök på lokala hantverksbryggerier med ölprovning, lunchpaket och transport i Landrover genom det öländska landskapet.

Datum för sommarens ölsafari är nu spikade enligt nedan. Vi återkommer med fler datum beroende på efterfrågan. Höstens datum återkommer vi med.

Alt 1 korta rundan drygt 2 tim: Utgår från Kackelstugan kl 12. Stopp på Kackelbryggeriet med visning av bryggeriet och ölprovning. Vidare till Fireside Brewery för ölprovning och lättare lunch. Pris 599 kr. Endast sommar och höst.

Alt 2 långa rundan ca 4 tim: Besök på alla tre bryggerierna, inkl stopp på Lammbutiken i Äpplerum: Utgår från Kackelstugan kl 11. Färd till Fireside Inn. Ölprovning och info om barbequegrillning. Därefter tar vi småvägarna till Skedemosse Gårdsbryggeri där vi provar deras öl och får en visning av bryggeriet. Avslutning på Kackelbryggeriet, ölprovning och visning av bryggeriet och servering av en senare lunch. Pris 899 kr.

För gruppbokningar på andra tider mejla kontakt@olsafari.com.

Boka Här

27 April Fullbokad

25 Maj Fullbokad

1 Juni Fullbokad

8 Juni Fullbokad

15 Juni Fullbokad

3 Juli Korta rundan

10 Juli Korta rundan

13 Juli Fullbokad

17 Juli Korta rundan

20 Juli Fullbokad

24 Juli Korta rundan

27 Juli Fullbokad

3 Augusti Fullbokad

Vi har begränsat antal platser. Om det inte blir tillräckligt antal per resa förbehåller vi oss rätten att ställa in. I så fall sker full återbetalning. Kackelstugan AB tar inga risker under transporten mellan bryggerierna.