Ölsafari

En totalupplevelse med öl i öländsk miljö.

Här kommer  information om höstens ölsafari, som vi anordnar i samarbete med Fireside brewery och Skedemosse gårdsbryggeri.

Ölsafarin innebär antingen två eller tre besök på lokala hantverksbryggerier med ölprovning, lunchpaket och transport i Landrover genom det öländska landskapet.

Datumen för hösten är nu spikade. Vi återkommer med fler datum beroende på efterfrågan.

Alt 1 korta rundan drygt 2 tim: Utgår från Kackelstugan kl 12. Stop på Kackelbryggeriet med visning av bryggeriet och ölprovning. Vidare till Skedemosse Gårdsbryggeri för ölprovning. Därefter åter Kackelstugan. Pris 599 kr.

Alt 2 långa rundan ca 4 tim: Besök på alla tre bryggerierna, inkl stop på lammbutiken i Äpplerum: Utgår från Kackelstugan kl 12. Färd till Fireside Inn. Ölprovning och info om barbequegrillning. Därefter tar vi småvägarna till Skedemosse Gårdsbryggeri där vi provar deras folköl och får en visning av bryggeriet. Avslutning på Kackelbryggeriet, ölprovning och visning av bryggeriet och där en senare lunch också serveras.  Småstop på vägen. Pris 899 kr.

För gruppbokningar på andra tider mejla kontakt@olsafari.com.

Boka Här

27 september Långa rundan

29 September  Korta rundan

13 Oktober Långa rundan

 

Vi har begränsat antal platser. Om det inte blir tillräckligt antal per resa förbehåller vi oss rätten att ställa in. I så fall sker full återbetalning. Kackelstugan AB tar inga risker under transporten mellan bryggerierna.