Kackelstugans boenden

Kackelstugan erbjuder B&B under juni, juli och augusti och vissa helger, som t ex Kristi Himmelsfärdshelgen och Öland Spirar och Ölands Skördefest. Under lågsäsong går det bra att bo, men det är inte alltid vi har möjlighet att servera frukost. Vi kan i så fall erbjuda tillgång till pentry i anknytning till alla rum.

Inget rum är det andra likt, därför har vi olika priser beroende på vilka rum ni vill bo i och om det är hög- eller lågsäsong. Ni är välkomna att checka in efter kl 15:00.

Eventuell avbokning ska ske senast fem dagar före ankomst, avbokning som sker därefter faktureras med hela kostnaden.

Eventuellt kan vi ordna plats för 1-2 husbilar om våra rum är uthyrda. Måste i så fall bokas i förväg med angivande av namn och registreringsnummer. Mejla logi@kackelstugan.com

Vi ser fram emot att ses hos oss på Kackelstugan!

Gulan

Dubbelrum med dusch och WC för 950 kr/natt för 2 pers, inklusive linne och frukost under högsäsong. Rummet har ingång från Kackelstugans gårdsplan alldeles bredvid valnötsträdet, som i år hunnit bli 19 år gammalt.

Visa bilder

Boka

Tornet

En liten lägenhet med 2 bäddar samt bäddsoffa, dusch/wc + pentry 1190 kr/natt för 2 personer, inklusive linne och frukost under högsäsong. Ytterligare 1-2 pers i bäddsoffa debiteras 200 SEK extra/pers. Från lägenheten kan man via en hönstrappa få utsikt som ger överblick.

Visa bilder

Boka

Orpington

Dubbelrum dusch/wc 950 kr/natt för 2 pers, inklusive linne och frukost under högsäsong. En trappa upp från portskjulet.

Visa bilder

Boka

Vitan

Dubbelrum + dusch/wc 950 kr/natt för 2 pers, inklusive linne och frukost under högsäsong. Vitan har utsikt mot Kackelstugans gårdsplan och har ingång från portskjulet.

Visa bilder

Boka

Kackelstugan

Lägenhet med 2 rum och 4 bäddar, pentry + dusch/wc 1600 kr/natt för 4 pers, inklusive linne och frukost under högsäsong. Kackelstugans lägenhet ligger ovanför kök och matsal så viss störning kan förekomma kvällstid.

Visa bilder

Boka

Drängstugan

Ett litet hus med 4 bäddar, pentry + dusch/WC 1800 kr/natt för 4 pers, inklusive linne och frukost under högsäsong. Stugan är en gammal drängstuga från slutet av 1800-talet, med ett sovrum för två, ett allrum och ett litet sovloft med två sängar.

Visa bilder

Boka

Stenladan 1

Två sängar, dusch/wc 1190 kr/natt för 2 pers, inklusive linne och frukost under högsäsong. Ytterligare 1-2 personer 200 SEK extra/pers i dubbel bäddbar soffa. Stenladan ligger på andra sidan vägen och har tidigare inhyst både hästar och kor.

Visa bilder

Boka

Stenladan 2

Två sängar, dusch/wc 995 kr/natt för 2 pers, inklusive linne och frukost under högsäsong. Ytterligare 1-2 pers 200 kr extra/pers i dubbel bäddbar soffa. Stenladan är belägen på andra sidan vägen och har tidigare inhyst både hästar och kor.

Visa bilder

Boka

Stenladan 3

Två sängar, dusch/wc 995 kr/natt för 2 pers, inklusive linne och frukost under högsäsong. Ytterligare 1-2 pers 200 SEK extra/pers i dubbel bäddbar soffa. Stenladan är belägen på andra sidan vägen och har tidigare inhyst både hästar och kor.

Visa bilder

Boka

Stenladan 4

Två sängar, dusch/wc 995 kr/natt för 2 personer, inklusive linne och frukost under högsäsong. 1-2 extra personer 200 kr extra/pers i dubbel bäddbar soffa. Stenladan är belägen på andra sidan vägen och har tidigare inhyst både hästar och kor.

Visa bilder

Boka

Jonas gäststuga

En liten gäststuga för 2 personer, dusch/WC ca 50 m från Kackelstugans portskjul. Linne o frukost på Kackelstugan ingår under högsäsong. Kostar 995 kr/natt.

Visa bilder

Boka

Perssons Röda Stuga

Perssons röda stuga är belägen på Halltorpsgatan ca 1 km från Kackelstugan.
Har finns plats för 2 personer plus 2 st i bäddsoffa. Stugan har pentry och dusch/wc.
Frukost serveras på Kackelstugan. Linne ingår i priset.

Visa bilder

Boka